nowy firmware 3.1 i problem z QPKG

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika wloclawek, 15 Lipiec 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. wloclawek
    Offline

    wloclawek Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    3 Grudzień 2008
    Wiadomości:
    5
    Local Time:
    01:09
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    witam! zainstalowałem nowy firmware do swojej 509tki i wszystko mi się rozsypało. Późnij doczytałem an forum, że aplikacje mają inne miejsca przechowywania ........... ..... ...... ..... .......... .. .. ... ..... ........ ..... .......... .. ..... ............... ... .... ... ..... ......... . .......... ....... . .......... ..... .... ... ............... ............. ..... ........ .. ......... .................. ............. . ....... .......................... ... ....... .... ..... .......... ....... .................. ................... .... .. ..... .... .......... ....... ......... .... ...... ..... ............... ..... .. ...... ....... ... ...... ............ ............ .... ..... ... .. ... .................