Problem z NetBak

Dyskusja w 'Archiwizacja i przywracanie' rozpoczęta przez użytkownika z-ka, 24 Październik 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. z-ka
    Offline

    z-ka Moderator Contributor

    Dołączył:
    5 Luty 2009
    Wiadomości:
    274
    Local Time:
    10:30
    Oceny:
    +19 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Struktura plikow w katalogu Public jest nastepujaca: Public - Dane - Pliki - Muzyka itd Na desktopie zainstalowany jest drugi dysk, ktory ma identyczna strukture ............. .............. ...... ........... .......... .... ......... .. ..... ..... ... ....... .......... . ........... ....... ... .... ... .. ....... .......... .... .... ......... ...... ......... ...... ........ . .. ....... ...... ......... ... .. ....... ....... ...... ............... .... ...... ... ..... .......... ..... . ... ...... ... ......... ................... ........... .. ....... ... .... .. ........ ..... ... .... ....... ............ ..... . ............ ........ . .... .... ..... .... ..... ..... .... .. ...................