Zainstalowałem Gallery3 na TS-251. Jakby wszystko poszło OK, baza utworzona. Ale przy próbie logowania dostaję komunikat że coś poszło źle i skontaktuj się z adminem....
Jedno co zauważyłem to to że podczas instalacji wybrał dziwną ścieżkę do albumów:
Po każdej próbie zalogowania w logu pojawia się :
Może mi ktoś pomóc?
Jedno co zauważyłem to to że podczas instalacji wybrał dziwną ścieżkę do albumów:
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/var/
.Po każdej próbie zalogowania w logu pojawia się :
Kod:
2015-11-21 15:13:21 +08:00 --- error: Kohana_Exception [ 403 ]: @todo FORBIDDEN
/share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/modules/gallery/helpers/access.php [ 202 ]
#0 /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/modules/gallery/helpers/access.php(425): access_Core::forbidden()
#1 /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/modules/gallery/controllers/login.php(31): access_Core::verify_csrf()
#2 [internal function]: Login_Controller->auth_ajax()
#3 /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/system/core/Kohana.php(331): ReflectionMethod->invokeArgs(Object(Login_Controller), Array)
#4 [internal function]: Kohana_Core::instance(NULL)
#5 /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/system/core/Event.php(208): call_user_func_array(Array, Array)
#6 /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/application/Bootstrap.php(67): Event_Core::run('system.execute')
#7 /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/Gallery/gallery3/index.php(116): require('/share/CACHEDEV...')
#8 {main}
2015-11-21 15:13:21 +08:00 --- error: Missing messages entry kohana/core.errors.403 for message kohana/core