Cześć jestem po dziwnej awarii qnap Container Station usunęło mi contenery dotyczące owncloud. Niestety musiałem uruchamiać wszystko od początku. Potrzebuję pomocy, gdyż nie nawidzę żadnych błędów i ostrzeżeń.
Mam uruchomiony owncloud w kontenerze, wszystko działa ok. ale nie potrafię poradzić sobie z ostrzeżeniami zamieszczonymi poniżej. Dodam, że próbowałem już większości rozwiązań znalezionych w sieci i w AI, jednak QNAPa raczej te rozwiązania nie dotyczyły.
Mam uruchomiony owncloud w kontenerze, wszystko działa ok. ale nie potrafię poradzić sobie z ostrzeżeniami zamieszczonymi poniżej. Dodam, że próbowałem już większości rozwiązań znalezionych w sieci i w AI, jednak QNAPa raczej te rozwiązania nie dotyczyły.
Kod:
Aktualnie korzystasz z tej strony przez HTTP. Zalecamy skonfigurowanie serwera w taki sposób, aby można było z niego korzystać przez HTTPS. Zapoznaj się ze wskazówkami bezpieczeństwa opisanymi w naszej dokumentacji security tips.
Nie skonfigurowano pamięci podręcznej. W celu zwiększenia wydajności skonfiguruj memcache, o ile jest dostępne. Więcej informacji można znaleźć w dokumentacji.