Jak w temacie, plex z serwera Qnap 453Be nagle przestał odtwarzać moją bibliotekę muzyki. Sprawdziłem foldery oraz konfigurację dostępu i wszystko jest poprawne.
Dzięki z góry za wskazówki
Dzięki z góry za wskazówki
Dziwne, że wszystko wczoraj normalnie działało, nic nie grzebałem w ustawieniach plex. Przeglądarka chrome, a wersja plex ostatnia udostępniane przez producenta qnap.A masz najnowszą wersję plexa i przeglądarkę?
Czyli co jest wskazane? Odinstalować starą wersję i zainstalować nową? Czy jest jakąś opcją aktualizacji w przypadku urządzenia QNAP?tu masz najnowszą wersje plexa Media Server Downloads | Plex Media Server for Windows, Mac, Linux, FreeBSD and More
Jak aktualizujesz plexa na urządzeniu Qnap? Zwyczajnie nadpisujesz wersję? Pytam, ponieważ klikając na opcję aktualizacji w Plex, jedyne co się dzieje to ściąga w przeglądarce chrome nową instalkę.Mogłeś zaktualizować i nie musiałeś odinstalowywać plexa.
Tak właśnie zrobiłem, ale wcześniej odinstalowałem starą wersję.
QNAP dość wolno wrzuca nowe wersje do sklepu.Jak aktualizujesz plexa na urządzeniu Qnap? Zwyczajnie nadpisujesz wersję? Pytam, ponieważ klikając na opcję aktualizacji w Plex, jedyne co się dzieje to ściąga w przeglądarce chrome nową instalkę.