Pozdrawiam! Mam nadzieję, że dowiem się tu wielu rzeczy. ;D

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Ediah

Passing Basics
Beginner
14 Listopad 2013
10
3
3
Poznań
QNAP
TS-x20/TS-x21
Ethernet
1 GbE
Dzieeeń dobry!(&)

Jestem uczniem już 4 rok Technikum Informatycznego w Poznaniu. Głównie interesuje się programowaniem(C++, rozpoczynam przygodę z Java/Android, również znane podstawy Pythona, MySQL, HTML i PHP) oraz ostatnio coraz więcej sieciami i linuxopodobnymi.
Zarejestrowałem się tu, by rozwiązać pewien problem z moim świeżym TS-420. Następne zdanie pewnie wielu z Was ucieszy... Podczas rejestracji sam problem rozwiązałem! Oto przykład jak dobrze zostało stworzone forum - nawet na poziomie rejestracji się udaje rozwiązać problemy!
...No już nie zważając na tego typu komunikat, który mi się pojawił podczas procesu rejestracji... No dobra, dwa razy się pojawił... Okej, trzy.
QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP CLUB - Błąd
The controller XenForo_ControllerPublic_Forum does not define an action called ConfirmForumcreateThread.

Mam nadzieję, że wielu ciekawych rzeczy uda mi się tu dowiedzieć. Praktyczne zagadnienia są najciekawsze.
Do zobaczenia w którymś z postów!

Ostatnio edytowane:
Hej
Widać trafiłeś na moment jak Silas robił jakieś zmiany ;)

Zajefajowy awatar, masz więcej podobnych grafik w kieszeni? Również większych?

Zajefajowy awatar, masz więcej podobnych grafik w kieszeni? Również większych?
Tak, mam. To akurat jest kadr jednej z moich tapet, a tapeta przedstawia Arduino, którym się też swojego czasu zajmowałem. Świetna sprawa!
Arduino - HomePage

Gdy zajdzie taka okoliczność, że poczuję w pobliżu zapach szybszego neta oraz będę miał przy sobie drugi laptop, gdzie mam te tapety to na pewno przypomnę sobie o Twoim pytaniu.
:perfekcyjnie:

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.