Udzielamy pomocy Serwer proxy na Qnap z przekierowaniem adresu

Discussion in 'Inne' started by testus, Sep 5, 2021.

Loading...
Tags:
  1. testus
    Offline

    testus Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    62
    Local Time:
    12:01 AM
    Ratings:
    +14 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-809 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-809 Pro 1 GbE
    Szukam prostego sposobu na postawienie serwera proxy na Qnap, który umożliwiałby przekierowywanie określonych konkretnych adresów http na inny konkretny które sam będę definiował.
    Nie widzę narzędzia w standardowych aplikacjach Qnap, która by taką funkcję umożliwiała.
    Poradzicie coś? :)
     
    • Ciasto Ciasto x 1
  2. pigers
    Offline

    pigers Nie wiem, nie znam się!Podobno wiesz lepiej! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    12,132
    Local Time:
    12:01 AM
    Ratings:
    +1,911 / 43 / -25
    Followers:
    8
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
  3. grzenio
    Offline

    grzenio Staff Contributor

    Joined:
    Sep 6, 2012
    Messages:
    542
    Local Time:
    12:01 AM
    Ratings:
    +96 / 4 / -1
    Followers:
    5
    QNAP:
    TVS-x72
    Ethernet:
    802.11ac
    TVS-x72 802.11ac