Rozwiązany TS-253A RAM

Discussion in 'Kompatybilność' started by jarema34, Feb 1, 2018.

Loading...
Tags:
  1. jarema34
    Offline

    jarema34 Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    5
    Local Time:
    5:36 AM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Witam! czy pamięć Kingston DDR3L 4GB 1600 CL11 będzie współpracować z moim ts-253a.
    --- Połączono posty, Feb 1, 2018, Data oryginalnego postu: Jan 28, 2018 ---
    Już sprawdziłem, jakby co to 2x CRUCIAL 4GB DDR3L- 1600 SODIMM 1.35V CL11 działa rewelacyjnie.
     
  2. Pianoman123
    Offline

    Pianoman123 Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Mar 4, 2018
    Messages:
    3
    Local Time:
    7:36 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    ..a jak to wygląda w przypadku ts-253b? Ja mam fabrycznie 2x 2GB (Adata) i zastanawiam się nad włożeniem 2x4 GB. Oryginalna pamięć od qnap to cenowa masakra. Ten CRUCIAL tez by się sprawdził u mnie? ..albo jakaś inna pamięć?
     
  3. pigers
    Offline

    pigers Nie wiem, nie znam się!Podobno wiesz lepiej! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    12,277
    Local Time:
    7:36 AM
    Ratings:
    +1,942 / 43 / -25
    Followers:
    8
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    tak - jesli tylko możesz wymienić pamięci
     
  4. Pianoman123
    Offline

    Pianoman123 Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Mar 4, 2018
    Messages:
    3
    Local Time:
    7:36 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Pytam, bo fabrycznie mam ddr3L 2x 2GB 1866. CRUCIAL maja tylko 1600, stad moja wątpliwość. Nie powinienem szukać raczej kostek z częstotliwością 1866? Chodzi mi o stabilność. Dzięki z góry za odpowiedz.
     
  5. Beca
    Offline

    Beca Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jun 10, 2020
    Messages:
    15
    Local Time:
    7:36 AM
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    Jaką mam dobrać pamięć do TS-253A z 4GB na 8 GB. Kupiłem CRUCIAL sparowane 2*4GB CT51264BF160BJ.M8FP i Qnap nie wystartował. Pomróciłem go 4GB ale bardzo często brakuje pamięci.
     

Users found this page by searching for:

  1. ts253a jaki ram

    ,
  2. ts253a ram

    ,
  3. TS-253A ram