Pomoc XBMC 12.3 problemy

Moskito

Nowy użytkownik
Noobie
19 Styczeń 2013
2
0
1
Witam serdecznie,

Piszę do Was bo już nie mam pomysłu.

Jakiś tydzień temu zauważyłem, że w ostatnio dodanych plikach nie pojawia się nic nowego. Uruchomiłem ręcznie aktualizację biblioteki ale mimo, że proces przechodzi bez problemu nie widać było żadnych nowych pozycji mimo iż wiem, że są. Zacząłem od najprostszego czyli reinstalacji XBMC jednak bez powodzenia. Co gorsze od czasu reinstalacji nie jestem w stanie zainstalować żadnych dodatków ani skórek. Wszystko jest puste. Próbowałem metod typu "force refresh" czy też usunięcie pliku addons.db ale bez rezultatów. Brakuje mi już pomysłów. Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Jakieś rady?

Mój NAS to 269L

PS. Chciałem sprawdzić czy na wersji 11 XBMC również są problemy jednak nie mogę nigdzie jej znaleźć więc jakby ktoś takową posiadał to proszę info

Z góry dzięki.

Sprawdzałem. Nic z tego :)

Po wyczyszczeniu biblioteki efekt jest ten sam. O dziwo za każdym razem zasysa dane tylko do 3 plików. Jeżeli chodzi o samą bibliotekę to sobie poradziłem w inny sposób i tutaj z tym jakoś przeżyję. Pozostaje problem z addons oraz skórkami. Wczoraj przy próbie ręcznej instalacji skóry wyskakuje błąd depedencies not met.
Skóra jest prawidłowa pod Frodo. Dzieje się tak z każdą inna skórą oraz z większością dodatków.Jakiś pomysł?