Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Zależy ile mają dyski które właśnie zaczynają padać. Jeżeli są po gwarancji to wymienił całą macierz, dla świętego spokoju na kolejne 5-8-10 lat. Jeżeli dyski są w domu to nie wchodziłbym w 7200rpm. Za głośno będzie. Jak są w oddzielnym...
Chcesz cicho dajesz ssd, chcesz troszkę słyszeć dajesz 5400 rpm chcesz wir dajesz 7200 rpm.
Jak masz NAS w miejscu wydzielonym to walisz 7200 rpm . Jak śpisz z NAS no to już sam wiesz :-).
Co do dysków jakiej firmy ile użytkowników tyle opini ja...
Zawsze jesteś taki super pomocny?
Czy ja gdzieś pytałem o SSD?
Po co odpowiadasz, skoro nie odpowiadasz na zadane pytania? Nabijasz tylko sobie statystyki, nudzisz się?
Cześć,
mam w tej chwili SSD na system i 3 HDD 5400 rpm Seagate IronWolf 4TB w RAID 5.
Jeden z dysków zaczyna zgłaszać błędy w SMART, więc będę go musiał za chwilę zmienić.
I teraz pytanie czy najlepiej będzie kupić taki sam i odbudować macierz...
Cześć,
czy ktoś poratuje zaproszeniem na dobry prywatny serwis, szczególnie zależy mi na wersjach Multi/PL.
Przez wiele lat byłem na PolishSource.cz, jednak ten spadł z rowerka i już się nie podniósł...