Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Miałem ten sam cyrk jak zaktualizowałem firmware do tej najnowszej wersji skopanej, i zaktualizowało mi pod ten firmware SMB, zrobiłem downgrade i dokładnie to samo co ty miałem. Zrób to co pisałem wyżej ręcznie mu jeszcze raz te SMB zainstaluj.
a w app center przy tej aplikacji SMB masz czerwoną kropkę ? i nie da sie tego ani odinstalować i uruchomić ? Jak tak to wejdź w ta apkę i obok zasoby pobierz to na kompa rozpakuj, odpal app center i u góry obok koło zębate zainstaluj ręcznie to...
A dlaczego nie umiesz wejść po lan ? może za dużo razy złe hasło wpisałeś albo login i poleciał ban na IP, obadaj na innym IP. I sprawdź czy wejdziesz na serwer przez apkę na fonie Qmanager.
Jeden serwer przywróciłem poprzez downgreade firmware. Zabieram się za drugi.
1732053757
Drugi wrócił do żywych. Na pierwszy rzut oka bez strat w danych
wklejam to mv /etc/config/.qos_config wywala mi
Rename SOURCE to DEST, or move SOURCE(s) to DIRECTORY
-f Don't prompt before overwriting
-i Interactive, prompt before overwrite
-n Don't overwrite an...
Dla torrentów żeby więcej seedów łapnąć tych z upc/play bo ponoć tylko na ipv6 przeszli, ale przynajmniej już wiadomo o co kaman, a skłoniło mnie to do wyłączenia po przeczytaniu loga nowej wersji softu do qnapa i pisało że ipv6 jest teraz z...