Recent Content by Aero

1. Aero

Download [Stable] QTS 4.4.1.1064 build 20190918

U mnie po aktualizacji firmware: 1. problemy z zalogowaniem, a właściwie z dwustopniowym uwierzytelnianiem, 2. [Hardware Status] CPU frequency returned to normal po restarcie wymuszonym problemem z zalogowaniem, 3. Totalna zwiecha podczas uruchamiania Spotify w Hybrid Station.... a potem...
  2. Aero

Pomoc QNAP działa, ale jest problem z logowaniem

Podobny problem na HS251+, ale pomógł restart. Otrzymałem komunikat po restarcie "CPU frequency returned to normal".
  3. Aero

Pomoc Zdalny dostęp z QNAP na Windows

Cześć, W swojej sieci wewnętrznej mam komputery, które nie mają wyjścia na Internet, działają tylko po LAN, są na Windowsach. Z sieci LAN mogę się łączyć z nimi przez RDC albo chociażby Team Viewer z innego Windowsa, z zewnątrz oczywiście jest to zablokowane. Czy jest jakaś apka na QNAP typu...
  4. Aero

Pomoc Malware Remover: Removed high-risk malware. Change all user account passwords immediately

U mnie to samo wczoraj było. Nie wiadomo co, nie wiadomo skąd, nie wiadomo gdzie. Wysłałem ticketa do helpdesku z wnioskiem, żeby poszerzyli logowanie Malware Removera. Ciekawe czy coś konkretnego odpiszą.
  5. Aero

Dzień dobry :-)

Na powitanie wszystkim miłego dnia!:)