B
Local time
22:21
Wyróżnione treści
0
Punkty reakcji
1

Ostatnia aktywność Wiadomości Wyróżnione treści O sobie

• B
      Bezan odpowiedział w temacie Następca S720+ ? 473a, 474 ?.
      a tym "TrueNAS-SCALE" nie słyszałem. To zamiast natywnego systemu QNAP się stawia? Aż poszukam jakiś informacji co tracę a jakie korzyści.
    • B
      Bezan napisał nowy temat.
      Hej, Ze względu na ograniczenia wprowadzane w S skłaniam się ku migracji z S 720+ na Qnap. By było to jakoś przyszłościowe a do tego miało opcję wstawienia dedykowanej karty graficznej rozważam: - TS473a - TS474 Obecnie mam 2 dyski, więc...
    • B
      Bezan odpowiedział w temacie Pomoc Archiwizacja maili.
      Owszem można przejść na płatne 100GB , 200GB aż dojdzie się do 2TB z abonamentem 50zł miesięcznie dożywotnio :) To ta powyższa opcja historią w Docker/Thunderbird chyba do przećwiczenia :) Dzięki
    • B
      Czy dobrze rozumiem, że Thunderbird w Docker to praktycznie jedyne długofalowe rozwiązanie by zrzucać sobie regularnie wszystkie maile ale dostęp nieco utrudniony? Na laptopie wrzucić link w ulubione to nie problem. Na telefonie VPN do sieci...
    • B
      Rozumiem, że po tym jak z telefonu połączę się VPN do sieci domowej to wówczas przeglądanie Thunderbirda to po prostu poprzez wbicie odpowiedniego IP w przeglądarkę na komórce? Czy QmailAgent tutaj coś pomoże? Domyślam się, że on również ściąga...
    • B
      Cześć, Mam podobne pytanie i pozwolę sobie dopiąć się do tego wątku. Analogicznie jak twórca tematu chciałbym archiwizować stare wiadomości ( tutaj konto GMAIL ) i przenosić je do NAS. Chciałbym jednak z apki na telefon oraz pod jakimś linkiem na...
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…