Recent Content by bosiarz

1. bosiarz

Pomoc Qsync - problem z udostępnianiem podkatalogów kolejnym użytkownikom

Ale te foldery mają się automatycznie synchronizować przez Qsync u użytkowników, aby pracowali na lokalnych katalogach, a zmiany przez Qsync szły na serwer. W zależności w jakim podkatalogu są zmiany, przesyłane były do właściwych użytkowników. Nie potrafię tego zrobić.
  2. bosiarz

Na poniższej grafice jest ilustracja do czego dążę.
  3. bosiarz

Cześć, Chciałbym hierarchiczne dodać grupy użytkowników do podkatalogów synchronizowanych przez Qsync. Katalog główny XXX: użytkownik A i B podkatalog YYY: A B C podkatalog YYY1: A B C D podkatalog YYY2: A B C E podkatalog YYY3: A B C F Czy w ogóle coś takiego jest możliwe? Przy próbie...
  4. bosiarz

Pomoc Oprogramowanie do grupowej edycji tekstu

Dzięki. Zainstalowałem NexctCloud v.13.0.0 - działa. Z poziomu NextCloud zainstalowałem aplikację Collabora Online, jest na liście włączonych aplikacji. Gdy otwieram plik *.odt pojawia się poniższy błąd: Błąd wewnętrzny serwera Serwer nie był w stanie dokończyć Twojego żądania. Jeśli to...
  5. bosiarz

Pomoc Oprogramowanie do grupowej edycji tekstu

Witam, Jestem użytkownikiem TS-251 oraz TS-253B. Bardzo przydałaby mi się możliwość jednoczesnej grupowej pracy nad jednym dokumentem tekstowym z możliwością eksportu do formatu doc/docx, ewentualnie odt. Oprogramowanie nie musi być darmowe. Czy istnieje takie program na ten sprzęt?