Recent Content by brandol

1. B

Sprzedam HyperX 16GB 1866MHz Impact Black CL11 1.35V (2x8GB)

Witam Jak w temacie. Mam do sprzedania nowe HyperX 16GB 1866MHz Impact Black CL11 1.35V (2x8GB). Niestety mój Qnap ich nie lubi. Mam chyba ten model który nie toleruje 16GB pamięci. Chętnych proszę o kontakt na apriv. Bartek bartek@gawmed.pl
  2. B

TS-253Be +karta i 2x dyski M.2 czy TS-453Be +2x HDD+2x SSD SATA

Witam serdecznie Przymierzam się do zakupu NAS`a. Już byłem zdecydowany na zestaw TS-253Be + 2xHDD + karta rozszerzeń i dwa dyski SSD M.2 ale.... Czy nie lepiej wyjdzie kupić TS-453Be i 2x HDD + 2x SSD SATA 2,5 cala??? Oczywiście dyski HDD i SSD chce ogarnąć Qtier`em. Wychodzi mi taniej a chyba...
  3. B

Pomoc Czy ten zestaw będzie działać....(TS-253Be-8G + karta i pamięć)

A takie cudo przyspieszy mocno cały zestaw? Samsung SSD 860 EVO MZ-N6E500BW 500GB M.2 550/520 MB/s Proszę jeszcze o jedną radę. Sam już ne wiem czy dobrze czytam bo z materiałów Qnap na temat zgodności produktów wnioskuję że karta Qnap QM2-2P-244A współpracuje tylko z pamięciami NVMe...
  4. B

Raczej chodziło o taśmę (tak jak pasta) przewodzącą ciepło...:-) A tak w ogóle to czy w zestawie z kartą rozszerzającą dają te taśmy ?
  5. B

Ciekawe czy Kingstony też będą miły przypadłość przegrzewania się....
  6. B

Witam serdecznie W związku z faktem, iż mój S powoli kończy żywot podjąłem decyzje o przesiadce na Qnap. Mam zamiar kupić Qnap TS-253-Be 8G. Do serwera chciałbym dokupić kartę rozszerzeń i pamięć SSD M.2. Czy moglibyście doradzić czy ten zestaw poniżej będzie działać. Na tą chwile...
  7. B

Zgodność z UPS CyberPower CP900EPFCLCD

Dziękuje za odpowiedź
  8. B

Zgodność z UPS CyberPower CP900EPFCLCD

Witam serdecznie Krótkie pytanie Czy Qnap TS-253B będzie współpracował z UPS CyberPower CP900EPFCLCD? Chodzi o to że tego UPS`a nie mam na liście zgodnych urządzeń a właśnie taki chciałbym kupić. Poniżej link do UPS`a CP900EPFCLCD - Systemy zasilania rezerwowego UPS | CyberPower Bartek