Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
1731587660
W obu przypadkach, czyli przed wysłaniem serwera na RMA Q-202410-16894 oraz po jego powrocie z naprawy, pomiary wykonałem w podobny sposób. Opis poniżej.
Przed wysyłką na RMA Q-202410-16894:
1) Odłączyłęm kabem zasilający i odrazu...
Sprzęt nowy z wykupioną dodatkową gwarancją na 5 lat bodajrze.
Jestem trochę zawiedziony, jako że jest to mój drugi serwer od QNAPa z którym mam problemy.
Dziękuję za odpowiedź panie Grzegorzu. W takim razie wysyłam ponownie jednostkę do serwisu i może tym razem dojdą co się dzieje.
Podmieniłem także sam kabel zasilający lecz bez zmian. Na tym etapie moja diagnostyka się kończy.
Rozumiem. Poczekam wstępnie co serwis w Niemczech ponownie wymyśli.
Mój zamysł posta jest pytaniem do społeczności czy ktoś ma możliwość obmierzenia swojego zasilacza o tym samym modelu, gdyż po jego wymianie sytuacja jest identyczna a są to...
Dzień dobry,
Zakupiłem model TS-464eU i po dwóch dniach użytkowania wyjechał on do serwisu w Niemczech (pierwsze RMA) z powodu porażenia prądem podczas montażu kości pamięci RAM.
Jak zmierzyłem multimetrem, na dwóch większych radiatorach...