Recent Content by grebyk

1. grebyk

Sprzedam TS-670PRO 16GB memory + i7-3770S 3.1GHz

Hej Na taką kwotę mogę się zgodzić. Chciałem napisać prywatną wiadomość, ale nigdzie nie widzę takiej opcji.
  2. grebyk

Sprzedam TS-670PRO 16GB memory + i7-3770S 3.1GHz

Witam Sprzedam TS-670 Pro. Serwer został doposażony w procesor INTEL i7-3770S 3,1 GHz oraz 16GB ram. Brak pudełka i pilota. Interesuje mnie 2700zł, ale jestem otwarty na poważne oferty. Jeżeli byłyby jakieś pytania to proszę pisać.
  3. grebyk

Przy piwie TS670 Pro za ile mogę sprzedać?

Witam, Jak w temacie. Za ile mogę sprzedać TS670 Pro w bardo dobrym stanie bez dysków w specyfikacji: i7-3770S 3.1GHz i 16GB RAM?
  4. grebyk

Pomoc TS-653A CPU upgrade

nie można wymienić procka, procek wbudowany w płytę główną
  5. grebyk

Pomoc Hikvision DS-2CD2042WD-I & DS-2CD2055FWD-I

Jeżeli kupisz z "updatable firmware", to powinieneś być zadowolony. Jeżeli będziesz miał tę informację, to masz raczej pewność, że kamera jest oryginalna.
  6. grebyk

Kamery Hikvision w systemach QNAP

i wyglądem zewnętrznym Dziś instalowałem Hiwatch, jakieś takie w większości plastikowe. W domu mam Hikvision, całe są aluminiowe. Co do oprogramowania to nie widziałem zbytniej różnicy.
  7. grebyk

Kamery Hikvision w systemach QNAP

hqvision to hikvision, bez różnicy. Mam hikvision i jest super
  8. grebyk

Pomoc PLEX - podczas oglądania filmu rozłącza po paru minutach

Witam Wgrałem nowe oprogramowanie do mojego QNAPa. Rozwiązało mi to problem z Linux Station (nie można było zainstalować, wywalało błąd na 51%), ale powstał inny problem. Gry włączam na TV Plex'a to po paru minutach oglądania filmu, rozłącza mnie z plexem i wywala komunikat: Urządzenie...
  9. grebyk

Qnap Tvs-682 HEVC

Jak to się nie da, jak się da? Tvs-682 Upgrade - QNAP NAS Community Forum
  10. grebyk

Przesiadka z TS-451+ na TS-670

Nie oczekuję. Chociaż mógłby być trochę tańszy.
  11. grebyk

A na który i7 zmieniłeś? Bo widzę, że ciężko z i7-3770T, bo strasznie drogi.
  12. grebyk

a jak jest z softem? Czy QTS jest we wszystkich modelach ten sam? Działa na starszym sprzęcie?
  13. grebyk

Mam możliwość dosyć tanio kupić TS-670. Obecnie mam TS-451+. Czy opłaca mi się taka przesiadka, jakie ewentualnie będą różnice? Czy soft nadal będzie ten sam?
  14. grebyk

Pomoc QNAP & Hikvision DS-7608NI-E2/A

Rejestrator ma wbudowany switch PoE, w QNAPie tego nie masz, wiec musiałbyś dokupić switcha z PoE. Posiadam model HIKVISION na 4 kamery w domu DS-7604NI-E1 / 4P. Obecnie mam podłączone 2 kamery, docelowo 4. Jedna to DS-2CD3132F-IWS 3MP, a druga DS-2CD2232-I5 3MP. Wszystko ładnie śmiga. W...
  15. grebyk

Thecus NAS -> QNAP NAS - prośba o pomoc

To jeszcze jedno pytanie. Którą macierz dysków polecacie. Obecnie posiadam RAID1. Która jest bezpieczniejsza, a zarazem najmniej awaryjna? Dzięki za informację ;-)