Recent Content by grzesinek

1. grzesinek

Pomoc Nie widać udostępnionego folderu.

I tu był pies pogrzebany :) i skrót już mam :) 1754924141 Bardzo dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia :)
  2. grzesinek

To od razu przerzuca mnie na przeglądarkę i loguję się do Qnapa
  3. grzesinek

Mlode-Wilki. Pamiętam, że kiedyś to chyba robiłem ale wywaliłem tamten folder i teraz chcę zrobić nowy bo okazuje się potrzebny.
  4. grzesinek

Jak znaleźć udostępniony folder qnap w eksploratorze win? Utworzyłem, pozmieniałem uprawnienia domownikom. Teraz np na kompie żony próbuję znaleźć folder i nie ma. Mogę jedynie zalogować się na Qnap jej loginem i hasłem i tam znaleźć. A chciałem dodać na stałe skrót do folderu wspólnego. Ktoś coś?
  5. grzesinek

Pomoc QuMagie - udostępnianie

OK pomoc zdalna pomogła, temat do zamknięcia. W którymś miejscu nie ustawiłem dostępu publicznego.
  6. grzesinek

zalogowałem się spoko :) link nadal nie działa :( Napiszę zgłoszenie może o pomoc zdalną?
  7. grzesinek

Sorki ale się zamotałem, hasło się zresetowało ale do jakiego???
  8. grzesinek

Jeszcze mnie zastanawia to, czy tak powinno być, że tu jest widoczny certyfikat. A tu nie...
  9. grzesinek

Hej, czy może mi ktoś wytłumaczyć jak mogę udostępnić kumplom album fotek z wyjazdu??? Mam zainstalowany certyfikat Let's Encrypt, wydaje się że wszystko poustawiałem ale link nie działa :( Sorki, początkujący :)
  10. grzesinek

Cześć

Witam wszystkich starych i nowych, początkujących (jak ja) oraz wyjadaczy w tematach. Pewnie będę potrzebował pomocy. Z góry dzięki.