Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
jeśli Twój system na pewno jest na SSD , to raczej nie muli .. tylko pewnie zrobiłeś to co 3/4 userów , poinstalowałeś apki bo kiedyś sprawdzę - tylko jakoś ten dzień nie nadszedł.
Zacznij od wyłączenia nieużywanych aplikacji w appcenter , po...
kupie papugę !
najpierw podejmij próbe naprawy
jak ona się nie uda - to dopiero leć w nowy dysk
czemu taki duży ? bo będzie miał więcej IOPS (będzie bardziej responsywny) i będzie nowy, a dużo wolnego miejsca oznacza większa wydajność.
bardzo dziekuję za szybki odzew, tak... mam tego sporo doinstalowanego, bo nie wiedziałem po co to i na co...
Czyli postawić system od nowa na nowym SSD bo z tego co piszesz w tym adaptorze to i tak nie rozpozna mi tych 2 dysków jako osobnych ale...
Jak w temacie
Zastanawiam sie nad zakupem QDA-A2MAR do TS-453A 16GB Ram 24TB (obecnie: kieszeń 1 SDD z systemem, pozostałe 3 to 3 x16TB HDD w Raid 5), Chciałbym zmienic z obecny SSD na którym mam system (500GB) na QDA-A2MAR gdzie jeden M2...