H
Local time
21:20
Featured content
0
Punkty reakcji
1

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• H
      ok, już wiem co robić dalej. dzięki za support
    • H
      jeśli Twój system na pewno jest na SSD , to raczej nie muli .. tylko pewnie zrobiłeś to co 3/4 userów , poinstalowałeś apki bo kiedyś sprawdzę - tylko jakoś ten dzień nie nadszedł. Zacznij od wyłączenia nieużywanych aplikacji w appcenter , po...
    • H
      kupie papugę ! najpierw podejmij próbe naprawy jak ona się nie uda - to dopiero leć w nowy dysk czemu taki duży ? bo będzie miał więcej IOPS (będzie bardziej responsywny) i będzie nowy, a dużo wolnego miejsca oznacza większa wydajność.
    • H
      bardzo dziekuję za szybki odzew, tak... mam tego sporo doinstalowanego, bo nie wiedziałem po co to i na co... Czyli postawić system od nowa na nowym SSD bo z tego co piszesz w tym adaptorze to i tak nie rozpozna mi tych 2 dysków jako osobnych ale...
    • H
      hevn napisał nowy temat.
      Jak w temacie Zastanawiam sie nad zakupem QDA-A2MAR do TS-453A 16GB Ram 24TB (obecnie: kieszeń 1 SDD z systemem, pozostałe 3 to 3 x16TB HDD w Raid 5), Chciałbym zmienic z obecny SSD na którym mam system (500GB) na QDA-A2MAR gdzie jeden M2...
    • H
      hevn napisał nowy temat.
      Witam serdecznie, od jakiegoś czasu walczę z TS-453A 28TB 16GB Ram ale mam nadzieję, że pomożecie.
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…