Recent Content by Karion125

1. K

Pomoc NetBakPCAgent-

Problem zgłoszony do helpdesk. Napiszę jak dostanę odpowiedź Dzięki za wsparcie Silas Mariusz
  2. K

Pomoc NetBakPCAgent-

Szkoda było by stracić taką funkcjonalność. Czy ktoś się może orientuje kiedy można się spodziewać kolejnej wersji NetBakPCAgent ?
  3. K

Pomoc NetBakPCAgent-

Czyli że lipa ? 🙆‍♂️
  4. K

Pomoc NetBakPCAgent-

Witam, Błąd podczas instalacji Ktoś miał może podobny przypadek lub wie co mogę zrobić żeby instalacja przebiegła pomyślnie? -Windows 11 Home v 24H2 -v PC Aghent 1.2.3.657
  5. K

Pomoc VPN w INEA

Witam, Mam problem z ustawieniem sieci VPN w INEA Wszystkie próby kończą się niepowodzeniem 100% pakietów utracony ch. Nie wiem czy problem leży po stronie mojej konfiguracji czy INEA. Może ktoś próbował w INEI to ustawić i ma jakiś pomysł jak to zrobić ? Z góry dziękuję za sugestie...
  6. K

Pomoc Video Station

Ale Video Station nadal nie działa , czy ktoś ma jakieś pomysły ? Po otwarciu Video Station biały ekran. Reinstalacja i restart NAS-a tez nic nie dał.
  7. K

Pomoc Video Station

Zainstalowałem Jak mam dodać folder z filmami ? 1736878655 Ok przez DLNA działa
  8. K

Pomoc Video Station

NIe mam zainstalowanego media streaming add A jak sprawdzić po DLNA ?
  9. K

Pomoc Video Station

Witam wszystkich Od niedawna cieszę się NAS-em : QNAP TS-264-8G Mam problem z udostępnianiem multimediów na tv tzn. Zainstalowałem na NAS-ie Media Console, Photo Station ; Video Station,; Music Station; QuMagie; Cayin Media Sign Player Jednak po zainstalowaniu QMedia na tv z android i...
  10. K

Pomoc Video Station

Witam