Recent Content by kerimex

1. kerimex

Pomoc Ile RAM-u wykorzystuje QNAP?

Czyli można kupić? Dziękuję bardzo za pomoc. Wysłane z mojego LEX626 przy użyciu Tapatalka
  2. kerimex

Pomoc Ile RAM-u wykorzystuje QNAP?

Czy ta pamięć będzie pasować do TS 453B? Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
  3. kerimex

Pomoc Dźwięk HDMI w TS453B

TS453B ma dwa wyjścia HDMI. Na HDMI 1 jest podłączony TV i działa YouTube, wyłączamy TV na HDMI 1 i podłączamy TV do HDMI 2 włączamy YouTube, brak dźwięku. Robimy test i dźwięk jest. Włączamy YouTube i dźwięku nie ma. Jak to rozwiązać? Wysłane z mojego LEX626 przy użyciu Tapatalka
  4. kerimex

Pomoc Awaria QNAP TS-431X

Mój TS-453PRO padł po dwóch latach i kilku miesiącach. To bardzo zawodne konstrukcje i nie mają nic wspólnego z "PRO".
  5. kerimex

Witam wszystkich

Mój (taki sam) padł po dwóch latach i 4 miesiącach Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
  6. kerimex

Pomoc: Ciągły restart TS-251A, czy awaria?

Mój padł po dwóch latach i czterech miesiącach TS-453PRO, ale czy na pewno Pro? Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
  7. kerimex

Pomoc: Ciągły restart TS-251A, czy awaria?

Ile lat ma ten NAS? Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
  8. kerimex

Pomoc TS-453 Pro restartuje się

Nawet inżynier z Qnap support nie wie co robić i jak mi pomóc. Totalna porażka dwa lata 4 miesiące działał. Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
  9. kerimex

Pomoc Brak dostępu do ustawień administracyjnych

Wpisz hasło: admin Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka
  10. kerimex

Tak problem istnieje, z najnowszym systemem (beta) startuje po ustawieniu i restarcie ustawienia znikają i za chwile następuje samoczynny restart. Piszczy i restartuje się sam.
  11. kerimex

Dziękuję, znalazłem też ciekawy opis tu: [HowTo] Replace broken DOM module with a simple USB stick - QNAP NAS Community Forum
  12. kerimex

Ad. 1 Proszę o namiary Ad. 2 Gdzie mogę zamówić?
  13. kerimex

Robię, robię Firmware załadował się ale jest tak jak było na początku: restartuje się sam ciągle
  14. kerimex

Teraz tak działa: Link: https://youtu.be/R0TPsv_p6-w
  15. kerimex

Tak, Qfinder znajduje go