Recent Content by netkret

1. N

Pomoc Centrum powiadomień

Mam ustawione powiadomienia przez mail,są skonfigurowane poprawnie tyle że przychodzą po fakcie np:po ściągnięciu pliku. W konkurencyjnym nasie od S powiadomienia dostawałem zaraz po kliknięciu w link pobierania
  2. N

Pomoc Centrum powiadomień

Dzień dobry. Bardzo proszę o podpowiedź gdzie ustawić regułę powiadomień tak abym był informowany o próbie zalogowania do serwera z zewnątrz. Chciałbym tez zapytać czy możliwe jest otrzymanie powiadomienia o rozpoczęciu pobierania udostępnionego w File Station pliku.? (w tej chwili otrzymuję...
  3. N

QNAP TS-453Bmini

Dzień dobry Ostatnio stałem się szczęśliwym ....? posiadaczem serwera nas qnap 453 mini. Jest to wersja z 2 giga ram ale darowanemu koniowi nie zagłada się w zęby. Od momentu podłączenia serwera do sieci narastają same problemy: 1.Serwer będzie używany głównie w domu do przechowywania zdjęć...
  4. N

QNAP TS-453Bmini dysk ssd ,migracja z S.

Dziękuję za wyczerpujące i zrozumiałe jak dla mnie odpowiedzi.:)
  5. N

QNAP TS-453Bmini dysk ssd ,migracja z S.

Dzień dobry. Dostałem w spadku serwer nas firmy QNAP TS-453Bmini. Okazało się iż posiadam wolny dysk ssd 512 gb,chciałbym zapytać :czy powinienem zainstalować system na dysku czy też ustawić go jako cache.? Dysk to zwykły ssd firmy samsung. Chciałbym też dopytać jak dokonać migracji z serwera...