Recent Content by nightmover

1. N

Pomoc Photo Station - brak albumów i zdjęć

Wczoraj pojawiła się aktualizacja QTS do wersji 4.3.3.0361 i rozwiązała wszystkie problemy o których pisałem. Trochę trzeba było czekać ale wygląda na to, że znów jest dobrze :)
  2. N

Nie miałem nigdy przyjemności korzystać z rozwiązań S, więc nie mam za bardzo jak się do tego odnieść. W każdym razie dla moich potrzeb działająca prawidłowo aplikacja photo station od wersji 5 była zupełnie wystarczająca. Generalnie jeszcze do niedawna byłem zadowolony z Qnapa, jednak...
  3. N

Aplikacja photo station jak działała prawidłowo była niezaprzeczalnie bardzo dobra. Liczę, że producentowi uda się ją jak najszybciej przywrócić do tego stanu. Niestety aktualnie wygląda to tak, że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :) Jest jeszcze w aplikacjach > rozrywka...
  4. N

Udostępnianie plików (w tym zdjęć i filmów) działa bardzo dobrze w file station (sam dzisiaj to robiłem). Udostępniasz folder np. generując link i gotowe. Możesz podać datę ważności linku a nawet hasło dostępu. Pod tym kątem według mnie QTS działa bardzo sprawnie.
  5. N

Robiłem tak już wcześniej ale nie pomogło. Któraś aktualizacja musiała namieszać, bo problem występuje nie tylko w photo station ale i w pozostałych aplikacjach. Zobaczymy co przyniesie poprawka - odezwę się po aktualizacji.
  6. N

Witajcie

Witam wszystkich forumowiczów :) Nazywam się Adam i używam Qnap`a od około 5 lat. Aktualnie TS-253 Pro, wcześniej TS-212P. pozdrowienia
  7. N

W photo station mam tylko folder główny Multimedia. Przy próbie dodania katalogu "pictures", który zawiera się w "Multimedia" pojawił się błąd: "Niepowodzenie". Przed chwilą otrzymałem informację z serwisu Qnap, że jest przygotowywany nowy firmware, który posiada poprawki dla aplikacji photo...
  8. N

Mam ustawiony folder główny "Multimedia", bo zawsze w takiej konfiguracji działało to prawidłowo. Próbowałem również dodawać pojedyncze foldery ale to nic nie pomogło. Wyraźnie po aktualizacjach oprogramowania systemowego coś się psuje - podobnie było do niedawna z wbudowanym serwerem dlna. Nie...
  9. N

Witam, mam podobny problem - mimo dostępnych kilkudziesięciu tysięcy plików multimedialnych w bibliotece multimediów w Photo Station > Zarządzaj > Folder - nie ma ani jednego. We wszystkich albumach, które miałem utworzone zdjęcia zniknęły. Dezaktywowałem bibliotekę i aktywowałem ponownie...