Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Cześć, od nie dawna mam qnap TS-264. Chciałbym z proxmoxa przenieść VM Home Asisstant na Virtual Station na qnapie. Czy da się to jakoś zrobić tak jeden do jednego żebym nie musiał nic specjalnie odbudowywać?? Czy tylko stawiać HA na Virtual...
OK, dzięki w ten sposób powoli zaczyna działać to tak jak bym tego chciał. Dostrzegam tylko jeden problem i nie wiem czym to może być spowodowane pomimo tego że wykupiłem licencję cayin media sign to pliki HEIC nie wszystkie wyświetlają się...
Cześć, od nie dawna posiadam Qnap TS-264. Zakupiłem go głównie z myślą o tworzeniu kopi zapasowej zdjęć z telefonów domoników.
Chciałbym przenieść na tego NAS bibliotekę wszystkich zdjęć które posiadam na dysku zewnętrznym i dalej żeby każde...