Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Nie wiem dokładnie, jak to działa, ale myślałem że po to jest właśnie ta procedura ponownego wgrywania, że nawet uwalony QNAP jest w stanie pobrać sobie obraz po TFTP. Przecież aktualizacja, jakby ona nie wyglądała, powinna nadpisywać sam system...
Tak, probowałem wykonywać hard reset poprzez przycisk z tyłu, zgodnie z instrukcją z https://eu1.qnap.com/TechnicalDocument/TS-332X/TS-332X-UG-02-en.pdf . Ale ani na krótkie przyciśnięcie (3 sekundy), ani na długie (15 sekund) nie reaguje.
Cześć wszystkim,
Na początku grudnia próbowałem zaktualizować mojego QNAP-a TS-332X, którego wcześniej nie aktualizowałem przez co najmniej rok. Aktualizacja wisiała kilka godzin, więc zrestartowałem NAS, po czym przestał się uruchamiać...