Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Jednym z moich NAS jest TS-664 i - jak napisał @SiewcaRyżu - z Plex do streamingu UHD z wysoką przepływnością nadaje się wybornie, choć zalecałbym rozszerzenie RAM do 16 GB. A tu może być mały haczyk: w specyfikacji dla obu modeli (TS-264 i...
i dalej nie przeczytałeś że to budzi tylko urządzenia QNAPa ? gupi ten chat
1754905308
"Bezpośrednia obsługa z telefonu, brak potrzeby dodatkowych aplikacji."
a qmanager to co ? apka .. zaprzecza samemu sobie!
Też bym od tego zaczął, @wpor nie pisze do której wersji próbuje uaktualnić ale jego obecna ma blisko 7 lat więc nasuwa się że etapy pośrednie mogą byc konieczne zanim dotrze do wersji najnowszej
czy How do I resolve an FW004 error when updating firmware? pomoga ?
1754567383
no i niewykluczone że mógł paść moduł DOM (tam gdzie leży FW) i bez interwencji speca się nie obędzie.
Witam
Mam ciekawy temat, aktualizowałem QNAP o nowe dyski o większej pojemności i nie mogę powiększyć puli.
A teraz szczegóły: Pomagam w obsłudze QNAPa TS-453 Pro. Jest (a raczej było) na nim 3 dyski 4TB w RAID5 (Pula1 = ok 8TB) oraz 1 dodatkowy...