Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
"870 QVO is QLC SSD and not recommended for NAS because the performance will drop to 100MB/s based on our test once its cache is full. so we only tested it on 1 & 2 bay NAS this year and TR RAID enclosures."
"we do not plan to test more QNAP...
Jakiej pojemności są to dyski? Jak dużej to pewnie mają dużo głowic. Nie ma nigdy cichych dysków HDD.
Rozważ instalację serwera w jakiejś szafce w przedpokoju itp.
I'm not sure if firmware has something to do with that issue.
It's better if you could replicate this issue and look for me here same time everyday. I could login to your NAS by SSH through teamviewer session and together with you check whats...
Nie ma. To było kiedyś świetne urządzenie. Niestety to wersja 32bit.
Pierwsze znalezisko z internetu:
https://allegro.pl/oferta/qnap-ts-251c-2x-2-41ghz-1gb-ram-ddr3-2-x-bay-2-5-3-5-15969539536
Albo dołożyć i kupić całkiem nowy...
I'm curious what will happen if you will disable rtorrent and rename session directory to something else. Will it crash again? I guess some of your session files are corrupted.
Spróbowałem.
Doszedłem do punktu gdzie moja wiedza się kończy. Pomógł by ktoś przez zdalny pulpit mi to ogarnąć?
Pyload odpalony i działa, poległem na dodaniu folderu który mam na qnapia. Tam jest jakiś dziwny do którego się wszystko ściąga i...
Nazwa jak nazwa, w Ameryce się podoba :) ja tam kupiłem swoje U2, tańszy jest sporo i daje radę. W USA po wyjściu z rynku Logitech'a Sofabaton jest wszędzie, Walmart, BestBuy, Amazon...
SofaBaton U2 - Uniwersalny pilot programowalny z...
Nie sądzę żeby producent w ogóle się przejmował jak może brzmieć nazwa pilota w języku polskim. A tak w ogóle po wycofaniu wsparcia dla dotychczasowego króla - Logitech, zdaje się że SofaBaton jest w tej chwili najlepszą opcją dla rozbudowanych...
Cześć,
Czy wiesz o tym, że QNAP, to nie tylko storage, ale również multimedia oraz inteligentny dom, np. Home Assistant?
QNAP Forum i SofaBaton przygotował dla Ciebie promocję na:
Pilot Uniwersalny Programowalny All In One SofaBaton X1S...
sprawdz co Ci pokazuje nslookup jak odpytujesz nazwę serwera
wydaje mi się, że musisz nawiązywać połączenie per IP
przykro mi ale nie mialem okazji testowac MultiCh Samba - wiem, tylko ze bije to na glowe LACP
juz teraz LACP przechodzi tylko do...