Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
To nie to miejsce gdzie się zmienia porty.
Tak czy inaczej są to tylko warningi po za watchdogiem. Musisz przepatrzyć katalog reports. W nim znajdziesz logi. Obstawałam że co jest nie halo z sesjami.
Wyłącz Rtorrent, zrestartuj NAS, zrób kopię...
tak, widze content, ktorego nvidia shield nie jest w stanie mi otworzyć z tunera sat enigma2, np. kanał zoom tv emitowany w 720i
natomiast stick bez problemu to łyka
i generalnie wybralbym nvidie shield, poniewaz ma czyste menu, amazon stick...
wygląda na to że podeszłes do sprawy do dupy strony
najpierw kupiłeś a potem zacząłeś czytać
generalnie tak, ALE zależy co jest w środku tego filmu ? jakie kodowanie , jaki bitrate ? mediainfo jest twoim przyjacielem :
czy masz system dźwięku...
z doświadczenia wiem, że qnap nie ma awarii złączy 2.5GbE
czy to złącze w QNAP spina się z siecią np. 1GbE ? bo jeśli tak to jest problem albo z kablem, albo z autonegocjacją
wiesz co raczej to kwestia routera... zwyczajnie się nie spina
podlacz jakas sieciowka USB np. QNAP QNA-UC5G1T 5Gbps i zobacz czy się zepnie
ewentualnie wymien kable
Problem został potwierdzony przez QNAP. Rozwiązaniem jest rollback do 5.2.1. Problem dotyczy wyczerpania miejsca na drugiej partycji DOM. Proszę oczekiwać nowej wersji firmware.
Symptomy:
Podczas logowania do panelu zarządzania QNAP i wpisaniu poprawnego loginu i hasła wyświetla się niebieski ekran i kręcące się kółko ładowania a logowanie nie dochodzi do skutku.
Przyczyna:
bardzo rzadko - przeglądarka internetowa nie...