Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
1. za 50 zł więcej masz 1 TB ... gdzie ludzie mają oczy.
2. czy są wymagane ? nie
czy warto mieć , tak ! bo jak sie przegrzeje SSD (powyżej 70 stopni), to jesteś w dupie.
Ja mam mieszane uczucia. Gdy postawiłem wirtualki i robiłem ich backup to jak radiator się nagrzał, to tylko trzymał dysk NVMe dłużej ciepło. Możesz testować z i bez.
Pewnie portu WWW qnapa nie przekierowałeś, więc ruch leci przez chmure QNAPa.
I tutaj zaczyna sie zabawa - przekierowanie portu = punkt wejścia dla złych ludzi = możliwość włamania - co jest dla ciebie ważniejsze ? Twoje dane , czy losowy...
Trudno powiedziec skąd się biorą te przycinki.
Aby wyeliminować problemy z wydajnością serwera weź wyłącz wszystkie aplikacje i zostaw tylko QuMagie i Multimedia Console i sprawdź.
U mnie działa:
Link: https://youtu.be/d0gR8Y7ffPc
Link...
Rozwiązane.
@Mariofi ustawił w QuFirewall: Restricted profiil - w tym profilu należy odblokowywać porty poszczególnych usług. Dla Rtorrent:
TCP
42000 (domyślny port wymiany danych z klientami P2P)
6009 interfejs Web po HTTP
6008 interfejs Web...
UnityPlayer.dll Games resolution issue:
Manual Method:
You can easily fix this by Hex Editing the UnityPlayer.dll File and changing all 39 8E E3 3F Hex Values with 8E E3 18 40 Hex Values (for 3440x1440);
CD CC CC 3F for 1280x1080;
00 00 A0 3F...
może ktoś też miał taki przypadek i wie jak to naprawić ,a co do epromu to nie sądzę żeby z całej zawartości uległo uszkodzeniu kilka komórek pamięci i akurat zawsze każdemu tak ze jego mac się zmienia na 000000509 ( kilka przypadków opisywanych...
Jeśli to koordynator do HA to stary znany problem.
Ja zmieniłem na Skyconekt i mam spokój.
Możesz też zamienić na jakiś model który ma komunikację po Lan-ie.