Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Z tego co pamiętam kartę będziesz mógł przypisać do konkretnej maszyny wirtualnej ale nie będziesz jej współdzielić z innymi aplikacjami na przykład w dockerze. Ponadto jedyna rzecz która musi cię w tej sytuacji zainteresować to tylko i wyłącznie...
Jak masz to podmapowane?
1752148394
Udało się ogarnąć temat. Wykorzystałem dodatkową aplikację S3 Drive 2024, która mapuje pod litere udział s3 Póżniej aplikacją QuDedup Extract Tool dostałem się do folderu i odzyskałem pliki. Dziękuję za pomoc...
Zadania w HBS, które nie są deduplikowane, włączone wersjonowanie:
Nie ma potrzeby korzystania z żadnego toola. Jeśli używasz deduplikację to innego sposobu wobec tego jak ten tool nie ma.
tak samo jak wszędzie - spalił się/zalał ? kupić nowego nasa , ustawić nowego na nowo, pobrac dane z chmury - bo oczywiście hasła i klucze API też miałeś zapisane w 3 kopiach ?
uszkodzenie mobo, wymiana nasa i przełożenie dysków - system powinien...