Recent Content by slepy8

1. S

Pomoc QSync przesłał synchronzwać 2 PC

dzięki! Jeszcze tylko jedn pytanie: Czy tworzyć dwóch technicznych użytkowników? Po jednym dla każdego PCta?
  2. S

Czyli w QTSie mam utworzyć użytkownika i wyłączyć mu dostęp do wszystkiego poza "Qsync" ?
  3. S

utworzyłeś użytkownika technicznego? Co to za operacja? pierwszy raz się z nią stykam.
  4. S

u mnie podobnie. Przy czym zauważyłem, że jak uruchomię "zsynchronizuj teraz z NAS" to synchronizuje. Ale muszę to zrobić ręcznie co jest absurdem bo nie o to przecież chodzi.
  5. S

Pomoc Zablokowany plik w trakcie synchronizacji Qsync

Dzięki wielkie. Już do nich piszę. pozdrawiam
  6. S

Równie dobrze mogę wyrzucić NASa i ręcznie kopiować pliki np. na dysk zewnętrzny. To nie jest rozwiązanie problemu. i nie po to kupiłem NASa Dropbox jest tej wady pozbawiony. Nie wyskakuje błąd tego typu. A więc problem jest po stronie Qsynca.
  7. S

Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.0 Build 20160311 Model serwera: QNAP TS-212P Witajcie Pracuję na plikach które znajdują się w folderze Qsync. Zapisuję plik, wtedy rozpoczyna się jego synchronizacja po LANie z serwerem NAS. I jeli będę chciał ponownie zapisać ten sam plik, jeszcze zanim...