Recent Content by stachu26

1. S

Qnap TS-264-8G z 16 ramu czy 8

Cześć . Jak jest z poborem prądu przez ten model dysku. Wg specyfikacji to jeden z najbardziej prądożernych dysków. Czy są jakieś rozwiązania na zmniejszenie poboru prądu? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
  2. S

Sprzedam Sprzedam 1,5 miesięczny TS-233

Cześć, rozumiem, że zmieniłeś na S. Jak oceniasz oprogramowanie? Bardzo je chwalą w necie. Chodzi mi o oprogramowanie serwera(możliwość i łatwość konfiguracji) ale również aplikacje mobilne ( czy są lepsze niż w qnapie). Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
  3. S

Cześć. Zaproponować mogę 400zl. Jak oceniasz oprogramowanie S vs qnap? Podobno dużo lepsze. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
  4. S

Kupię pierwszego nasa do 500zł

Część Dzięki za odpowiedź. Druga opcja to kupić nowy np. ts-262 lub S ds224+. Wspomiałeś o wirtualizacji co mnie zaciekawiło, czy któryś z tych modeli ma taką opcję? Czytałem że opcja uruchomienia aplikacji do wirtualizacji jest na dużo droższych maszynach. W obu powyższych nie...
  5. S

Cześć, jak oceniasz ten dysk ts-233? I na co zmieniłeś jeżeli to nie tajemnica? Pytam bo noszę się z zamiarem kupna tego dysku. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
  6. S

Cześć. Rozważam zakup 2 nasów oba za ok 600zł: Ts-251A oraz ts-251+ Lub nowy ts-233 Generalnieto szukam sprzetu,który będzie tańszy niż 9pln/msc. Jeszcze jedno pytanie, chciałbym kupić najpierw jeden dysk a później drugi (za np. Rok). Czy po takim czasie da się tak zainstalować 2 dysk aby...
  7. S

Cześć. Noszę się z zakupem nasa głównie do celu magazynowania zdjęć i filmów rodziny (miejsce na serwerze google wyczerpało się). Mój budżet im mniej tym lepiej ale oscyluje w granicach 800 zł za urządzenie. W zasięgu tej kwoty jest nowy 2 dyskowy qnap ts-233 oraz używki z olx. Co byście...