Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
+ dziesiątki innych - o to właśnie chodzi - jak sobie pościelesz tak się wyśpisz czyt. "co mnie tu się jakieś aktualizacje będą instalować...".
Od paru lat siedzę już na debianie (windows ciągle potrzebny - na VMce), ale nawet wcześniej jakoś...
Pewnie tak się skończy (na proxmoxie), ale znam siebie i wiem, że jak nie sprawdzę co w trawie piszczy to będę chory ;-) Za dużo się naczytałem zarówno o rozwiązaniach od S jak i qnapa. Chciałbym w to wejść i przetestować.
Jeśli chodzi o...
Cześć,
chciałbym zakupić swojego pierwszego "prawdziwego" NASa - do tej pory bawiłem się w DIY z TrueNAS, OMV i UnRAID (tylko testowo). Generalnie dużo bawię się w domu w tzw. selfhosting/homelab - na proxmoxie mam postawione kilkanaście...