Ostatnia aktywność

Live updates
  • P
    OK, dzięki w ten sposób powoli zaczyna działać to tak jak bym tego chciał. Dostrzegam tylko jeden problem i nie wiem czym to może być spowodowane pomimo tego że wykupiłem licencję cayin media sign to pliki HEIC nie wszystkie wyświetlają się...
  • Gleba
    Temat ogarnięty. Dla potomności: - czysty dysk wstawić -> update do najnowszej wersji przez Qfinder-> powrót do poprzednich dysków Jeśli nie działa sprawdź inne przeglądarki, u mnie na Safari zadziałało (Chrom/ Brave nie chce działać)
  • Gleba
    Włożyłem stary dysk używany poprzednio w qnap (wymieniałem go bo już miał bad sektory), qnap wstał, http nie działa, działa moje hasło i konto administratorskie, a konto admin i cloud key nie działa. Czysty dysk włożyłem, rozpocząłem...
  • Gleba
    wersja FW 5.2.3.3006
  • Gleba
    Ok, zrobiłem z dyskami jeszcze raz. Strona nie może być osiągnięta, klikając konfiguracja w Qfinder wpisuje admin i hasło Cloud Key z naklejki - odmowa dostępu. Myślałem ze pojawi sie konfigurator klasyczny do instalacji.
  • Gleba
    Gleba napisał nowy temat.
    Cześć, Miałem od aktualizacji problem z połączeniem po IP wewnętrznym do qnap TS-251, działał tylko SMB i qlink. Poprosiłem o pomoc QNAP Support, polecili zrobić 3 sek reset - nie pomogło, HTTP down, SMB, down, qlink down. Wyciągałem dyski i...