Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
It is not about creating new folder each time.
Just to categorize downloads into Movies / Cartoon / Series
Probably it is close to "labels" or automation but need to ready about this.
If it is just matter of putting .torrent file into...
Jestem pierwsze dni po przejściu z S DS720+ na Qnap 473a.
Zauważyłem, że Qnap ma jakiś problem z pobieraniem torrent.
Router z LAN 10Gb z łączem 8Gb/1Gb od Orange
Testowane na 5 plikach torrent jednocześnie by czyjś upload nie miał tu...
why do you need to pick each time new folder for each torrent?
torrenting on NAS or any other server IS&MUST be different than on a PC
Podpowiedź - The difference between torrenting on a PC and NAS - Common issues, Best Practices
torrenting on...
Hi,
There is default folder as /share/Media. Inside I have more detailed split like: Movies. Cartoon, Series.
Is it possible to pick appropriate folder per each file I drag&drop to rTorrent?
If so, how can I do this?
Nie będę już zakładał nowego wątku. Podpowiedzcie.
Mam dwie pule, obie w RAID1 dla SSD i dla M.2 (ta jest nowa, pusta). Chcąc inicjować na nowo system aby stał na M.2
1. czy inicjację zrobię z poziomu panelu NAS czy z poziomu przycisku reset?
2...
albo CACHE albo RAID - ja chcesz sobie dzielic to nie w Q.
przy czym cache'owanie SSD mija się z celem*
*z wyłaczeniem użyszkodników biznesowych.
1760729060
pomijam pierdyliard problemów administracyjno-kosztowych.
1760730322
nie.
Przetestowałem dyski SSD i M.2. Okazało się, że M.2 są dużo szybsze.
Czy istnieje metoda na przeniesienie systemu na z SSD na M.2 czy musiałbym zainicjować ponownie i wybrać miejsce na system?
Cześć,
podpowiedzcie mi koledzy jak najlepiej zoptymalizować moją sytuację.
Mam TS-264 16GB oraz 2x2TB SSD w raid1 (wolumin uproszczony), zakupiłem 2x2TB M.2 z zamiarem użycia jako raid1 w części (1TB) dla danych oraz (400MB) jako pamięć...
DHT bind issue fix (may prevent IPv6 working again)
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
–** QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, zaprezentował nowy, 5-portowy, w pełni zarządzany
Kontynuuj czytanie...
W takim razie z jakiego programu korzystasz? Mam bardzo dużo zdjęć i troche mniej plików wideo. Chcialbym zbudować albumy ale równolegle chciałbym mieć pewność, że jak coś się sypnie to będę miał wygodną i bezpieczną kopię nie samych zdjęć ale...
Witam
Posiadam od kilku dniu QNAP TVS-873e i przymierzam się do rozbudowy sieci do 2.5 gb. Pytanko do Was jaki swich i jaką karte sieciową polecacie? oczywiscie nie za milion monet ;)