Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Get Started - Philips Hue Developer Program
Philips Hue - Basic Knowledge | Rutger's Blog
Philips Hue - Basic Knowledge
6 January 2022 - Reading time: 6 minutes
I thought it would be better to just create a topic of the basic knowledge for the...
Is there somewhere I can learn the syntax for the RSS Manager filter?
I've tried a few but getting some hits and misses - I'd like to see if there is a resource I can refer to to fix the filters that are not working
thanks,
It is not about creating new folder each time.
Just to categorize downloads into Movies / Cartoon / Series
Probably it is close to "labels" or automation but need to ready about this.
If it is just matter of putting .torrent file into...
Jestem pierwsze dni po przejściu z S DS720+ na Qnap 473a.
Zauważyłem, że Qnap ma jakiś problem z pobieraniem torrent.
Router z LAN 10Gb z łączem 8Gb/1Gb od Orange
Testowane na 5 plikach torrent jednocześnie by czyjś upload nie miał tu...
why do you need to pick each time new folder for each torrent?
torrenting on NAS or any other server IS&MUST be different than on a PC
Podpowiedź - The difference between torrenting on a PC and NAS - Common issues, Best Practices
torrenting on...
Hi,
There is default folder as /share/Media. Inside I have more detailed split like: Movies. Cartoon, Series.
Is it possible to pick appropriate folder per each file I drag&drop to rTorrent?
If so, how can I do this?
Nie będę już zakładał nowego wątku. Podpowiedzcie.
Mam dwie pule, obie w RAID1 dla SSD i dla M.2 (ta jest nowa, pusta). Chcąc inicjować na nowo system aby stał na M.2
1. czy inicjację zrobię z poziomu panelu NAS czy z poziomu przycisku reset?
2...
albo CACHE albo RAID - ja chcesz sobie dzielic to nie w Q.
przy czym cache'owanie SSD mija się z celem*
*z wyłaczeniem użyszkodników biznesowych.
1760729060
pomijam pierdyliard problemów administracyjno-kosztowych.
1760730322
nie.
Przetestowałem dyski SSD i M.2. Okazało się, że M.2 są dużo szybsze.
Czy istnieje metoda na przeniesienie systemu na z SSD na M.2 czy musiałbym zainicjować ponownie i wybrać miejsce na system?
Cześć,
podpowiedzcie mi koledzy jak najlepiej zoptymalizować moją sytuację.
Mam TS-264 16GB oraz 2x2TB SSD w raid1 (wolumin uproszczony), zakupiłem 2x2TB M.2 z zamiarem użycia jako raid1 w części (1TB) dla danych oraz (400MB) jako pamięć...
DHT bind issue fix (may prevent IPv6 working again)
G
Grzegorz Bielawski napisał nowy temat.
–** QNAP® Systems, Inc., wiodący innowator w dziedzinie rozwiązań obliczeniowych, sieciowych i pamięci masowej, zaprezentował nowy, 5-portowy, w pełni zarządzany
Kontynuuj czytanie...
W takim razie z jakiego programu korzystasz? Mam bardzo dużo zdjęć i troche mniej plików wideo. Chcialbym zbudować albumy ale równolegle chciałbym mieć pewność, że jak coś się sypnie to będę miał wygodną i bezpieczną kopię nie samych zdjęć ale...
Witam
Posiadam od kilku dniu QNAP TVS-873e i przymierzam się do rozbudowy sieci do 2.5 gb. Pytanko do Was jaki swich i jaką karte sieciową polecacie? oczywiscie nie za milion monet ;)