Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Wolałbym dwa razy RAID1 plus duży dysk na dane śmieciowe (filmy/seriale i inne syfy za którymi płakał nie będziesz)
zależy też od scenariusza - ja zakładam ze w razie awarii dużo szybciej odzyskam dane z RAID1 niż z RAID5 w warunkach domowych.
Rozumiem. Dlaczego nie używasz Kodi? Rozumiem że preferujesz integrację HD Player z biblioteką multimedialną QNAP. Tylko o ile tu nie chodzi skupiając się na zdjęciach rodzinnych i filmach z telefonu to moim skromny prywatnym i niedoświadczonym...
A jednak nadal coś jest zepsute. Mam dźwięk, ale nie mam obrazu... Może to kwestia kodeków, bo wcześniej odinstalowałem już nie wspierany CodexPack, ale mam zainstalowany CAYIN MediaSign Player.