Wyniki wyszukiwania dla frazy: Wyczyść

• Order by date
  1. SiewcaRyżu

Pomoc XBMC 12.3 problemy

Wyczyść bibliotekę i dodaj od nowa - polecam PRZED tym zrobić export biblioteki do plików, żeby nie indexować plików zbędnie ;)
  2. U

Pomoc TS321 i surveillance station pusta strona logowania

Mam to samo :D Wyczyść cache przeglądarki lub zmień na inną :)
  3. SiewcaRyżu

Pomoc Restart TS-121 po włączeniu laptopa

to by świadczyło o uszkodzeniu płyty głównej/RAMu równie dobrze może to być coś nie tak w konfiguracji samego NASa. Jak możesz to zrób kopię danych i wyczyść NASa i postaw go od zera (reset do fabrycznych).
  4. M

Pomoc TS-453U - po aktualizacji do 4.2 - nie widać użytkownikow

Chroma wyczyść do zera i powinni wrócić.
  5. P

Pomoc Powtarzające się powiadomienie The file system is not clean

...do panelu sterowania - menedżer pamięci - zarządzanie woluminem - gdzie mogę kliknąć sprawdź system pików. W powiadomieniach mam tylko opcję wyczyść wszystko W sumie chyba za Waszą radą to oleję, bo wszystko działa jak należy a tylko to powiadomienie nonstop wyskakuje a testowanie nic nie...
  6. M

Pomoc Migracja 3 x pojedynczy dysk do RAID5 na 4 dyskach

Jak już będziesz miał RAID 1, usuwasz pozostałe wolumeny i zbędne dyski. Wyczyść je z partycji i pozostałości i załaduj je do NASa ponownie. Przeprowadź migracje online z RAID 1 do RAID 5 z tym dodatkowymi dyskami.
  7. SiewcaRyżu

Pomoc Wymiana dysku - lustrzany wolumen dysku

napisałem wyczyść - co jest rozumiane jak usuń wszelkie partycje z tego dysku
  8. SiewcaRyżu

Pomoc Wymiana dysku - lustrzany wolumen dysku

dobry dowcip =D wyczyść ten dysk w Windows i zamontuj z powrotem w NAS - NIE FORMATUJ W QNAPie i powinien automat zaskoczyć :)
  9. SiewcaRyżu

Pomoc Aktualizacja do najnowszej wersji z QTS 3.4

moim zdaniem - jesli masz możliwość to zrób pełną kopię NAS i wyczyść NAS do zera (bez danych, ustawień etc.) i wgraj najnowszą wersję i skonfiguruj NAS od nowa, na koniec przegraj dane jesli nie masz takiej możliwości - to tak jak napisałeś sobie - update tylko pod głównych wersjach - dłużej...
  10. Silas Mariusz

Pomoc Ponowne pobieranie plików po restarcie serwera

Logi logi i jeszcze raz logi. W menu włączyć tryb debugowania i przesłać logi. Nie zapomnij też opisać jakie masz środowisko. A może robiłeś update z jakiejs poprzedniej wersji? Katalog sesji wyczysc z /Download/rtorrent.
  11. Paweł Tołoczko

Pomoc Parkowanie domeny na serwerze TS-112P

Dopiero to zauwazylem, nie - niech sie samo automatycznie ustawia od providera. Wyczysc to (oba pola) nie jest to potrzebne, bo servera DNS nie stawiasz na Qnapie.
  12. pawurb1978

Pomoc Zdjęcia na ekranie startowym

Wyczyść cash przeglądarki ,prawdopodobnie pamięta albo spróbuj przez chrome w trybie incognito Ctrl+Shift+N.
  13. SiewcaRyżu

Pomoc Problem z mapowaniem dysku sieciowego

Sprawdź workgupe wyczysc cache netbios nbtstat -RR wyczysc cache dns ipconfig /flushdns
  14. SiewcaRyżu

Pomoc Problem z poszerzeniem pojemności - TS439 - 3x3TB WD RED

wyczyść cache przeglądarki (Ctrl-Shift-Delete) - zamknij przeglądarke - włącz przeglądarke - wbij na strone i CTRL-F5. Miłego użytkowania.
  15. Silas Mariusz

Pomoc Problem z TS-219P po aktualizacji do 4.1

...zamknięcie. Sygnalizuje błąd. Normalne po powyższym. Całkiem formatowałeś dyski? Czyli nie znajdują się na nich żadne dane? Jeśli tak, to wyczyść fdisk'iem partycje systemowe z dysków albo podłącz do PC i je wszystkie usuń. Albo zresetuj ustawienia serwera NAS do domyślnych. To powinno...
  16. SiewcaRyżu

Pomoc Po wymianie dysków na większe, ta sama wielkość woluminu

Sprawdź dane, jak OK, to wyczyść je do zera. Jak wyczyścisz oba dyski to dopiero je włóż do QNAPa, unikniesz paru kłopotów. Nie pytaj, tylko zrób tak ;) Postaw drugi RAID .
  17. avis

Pomoc Problem z TS-421, instalacja i konfiguracja raid

a może potraktuj fdiskiem te dyski w sensie wyczyść i spróbuj od nowa (szczerze mówiąc nie wiem co się stanie nigdy wszystkich dysków tak nie czesałem) a ogólnie to w związku z pojemnością HDD 3TB każdy wchodzisz w obszar GPT
  18. Silas Mariusz

Instruktaż/Tutorial Natywny Debian Squeeze z X Window, OpenMediaVault oraz Ajenti dla platformy x86

Przywróciłem stary serwer z repozytorium http://pool.qnapclub.pl - szukaj natywnego ;-) (jeśli nie możesz się dostać to wyczyść cache dns'ów)
  19. Silas Mariusz

Pomoc Problem z konfiguracją

...192.168.1.200 mojadomena.pl Następnie zapisz plik jako %WINDIR%\system32\drivers\etc\hosts Naciśnij przycisk WIN+R, w oknie wpisz "cmd" i wyczyść cache DNS'ów: ipconfig /flushdns Teraz kiedy pingniesz domene podaną w pliku hosts, IP zwrotnym powinien być zadeklarowany adres IP: ping mojadomena.pl
  20. kolatek2

TS-569 PRO

Jest dodatkiem to fakt ale we wszystkich materiałach reklamowych głośno to zachwalają więc jeśli na coś się powołują to powinno to być opisane w sposób taki by można było z tego w pełni korzystać a nie siedzieć godzinami i się domyślać co autor miał na myśli. Jako państwo jesteśmy bardzo...