QRapid

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika TheJa, 4 Maj 2008.

Ładowanie...
  1. TheJa
    Offline

    TheJa Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    35
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 650
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    masz konto na rapidshare ?? :]
     
  3. TheJa
    Offline

    TheJa Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    35
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
  4. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 650
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    dobrobyt widze :)
    ja juz tyle lat i bez konta :/
     
  5. TheJa
    Offline

    TheJa Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    35
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
    Zaraz dobrobyt ;) parę piw miesięcznie mniej i konto jest ;) (niecałe 20 PLN na miesiąc)
     
  6. Przemek
    Offline

    Przemek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    8 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    74
    Miejscowość:
    Świdnica
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
    Ja tylko dwa slowa
    Program jest zajebisty

    pozdrawiam
    Przemek
     
  7. TheJa
    Offline

    TheJa Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    35
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
    Miały być dwa a były trzy słowa :)
     
  8. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 650
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
  9. djdogi
    Offline

    djdogi Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    13 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    5
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
    Czy programik dziala przy wylączonym PC????
     
  10. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 650
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    ale on tylko dodaje pliki do sciagania do stacji pobierania
     
  11. hawkeye
    Offline

    hawkeye Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    19 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    1
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    0
    Re: QRapid (Winrar - błąd CRC)

    A ja mam mały problem z rapidshare. Otóż, ściągnięte archiwa *.rar nie dają się rozpakować: WinRar zwraca błąd CRC - kiedy ściągam te same pliki przez Przeglądarkę (Firefox) lub manager pobierania (Kget) jest OK..
    TS-101 Soft "Version 2.0.1 build 0302" czyli mniemam, ze dość stara.
     
  12. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 650
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    15:11
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    ja osobiscie nie mam pewnosci czy to dziala z TS-101 tak jak nalezy
    bylo to testowane na 109'tkach
     
Ładowanie...