Produkty, których dotyczy problem
Multimedia Console
Scenariusz
Po dodaniu folderu Qsync Team Folder jako źródła zawartości w Multimedia Console, folder ten nie pojawia się w aplikacjach multimedialnych, takich jak QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station.
Wyjaśnienie
Multimedia Console nie obsługuje folderów Qsync Team Folder jako źródeł zawartości. Chociaż można dodać te foldery w Content Management, QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station nie będą ich wyświetlać.
Dalsze informacje
Multimedia Console
Scenariusz
Po dodaniu folderu Qsync Team Folder jako źródła zawartości w Multimedia Console, folder ten nie pojawia się w aplikacjach multimedialnych, takich jak QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station.
Wyjaśnienie
Multimedia Console nie obsługuje folderów Qsync Team Folder jako źródeł zawartości. Chociaż można dodać te foldery w Content Management, QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station nie będą ich wyświetlać.
Dalsze informacje
- Dlaczego nie mogę ustawić folderu domowego jako źródła zawartości w Multimedia Console dla inteligentnego albumu w QuMagie lub Photo Station?
- Czy mogę aktywować Multimedia Console, używając samodzielnie utworzonego udostępnionego folderu multimedialnego na woluminie niesystemowym?
- Czy mogę dodać dyski zewnętrzne jako źródło folderu multimediów w Multimedia Console?