Firmware 3.0.0 i instalacja Optware, IceStation

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika hypnosiss, 5 Luty 2009.

Ładowanie...
  1. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    W nowym firmware 3.0.0 nie da się zainstalować paczki QPKG z Optwarem(Jest samo Installing, pasek postępu się nie pojawia) oraz IceStation. Czekałem nawet z 15 min i nic. Za chyba 7 -mym razem pojawił się wpis w paczkach że Optware jest zainstalowany lecz w rzeczywistości nie w całości (ipkg nie działało).
    Taki cynk dla Silasa=>QNAPprogrammers :D

    Pozdrawiam.
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 369
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    04:46
    Oceny:
    +1 421 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    dzieki za info... juz sie tym zajmuje ;]
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 369
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    04:46
    Oceny:
    +1 421 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    hmmm
    rtorrent++ bez problemu sie zainstalowal
     
  4. ZIM
    Offline

    ZIM Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    14 Styczeń 2009
    Wiadomości:
    15
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Umnie na 109 i 409U wszytsko na Firmware 3 smiga pieknie. ;)
     
  5. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    coś czuje że niebawem będe musiał zformatować QNAPa :-( ostatnio za dużo psikusów mi robi ...
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 369
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    04:46
    Oceny:
    +1 421 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    a probowales instalowac paczki z konsoli?
     
  7. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    03:46
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    nie
     

Poleć tę stronę

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.