Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Ale skąd wiesz że się nie uruchamia? Jakiś błąd w logach jest? Może przez hdmi to widzisz że np nie pojawia się UI? czy z logów coś konkretnego wynika lub masz jakiś komunikat?
Ja bym pobrał hd station ręcznie z QNAP app center przez stronę QNAP i wrzucił z palca instalacje paczki z app center
A jednak nadal coś jest zepsute. Mam dźwięk, ale nie mam obrazu... Może to kwestia kodeków, bo wcześniej odinstalowałem już nie wspierany CodexPack, ale mam zainstalowany CAYIN MediaSign Player.
Rozumiem. Dlaczego nie używasz Kodi? Rozumiem że preferujesz integrację HD Player z biblioteką multimedialną QNAP. Tylko o ile tu nie chodzi skupiając się na zdjęciach rodzinnych i filmach z telefonu to moim skromny prywatnym i niedoświadczonym zdaniem skoro używasz QNAP pod HDMI czego raczej się już dzisiaj z uwagi na inne technologie nie robi, to szedłbym w Kodi.