M
Geniusz! Ten eksperyment tyczy się 2mpix?Jeśli będziecie chcieli zaryzykować to możecie wgrać FM : ftp://78.102.14.99/FTP/Cantonk/IP/01_IP_kamery/01_FW/KIP_200_H_3516C_IMX222/2015_01/
Oryginalny soft :
Pokaż załącznik 14237
Pokaż załącznik 14239
Nowy :
Pokaż załącznik 14238
Pokaż załącznik 14240
Inna sprawa jak się będzie kamera zachowywać
Proponuje nie zmieniać parametrów w kamerze
z tego co mi wiadomo sa 1.3 i 2 .....o 4 pixelozach nie wiemMariusz, a możesz dać obraz live z tej kamery 4mpx?? Chdzi mi w nocy i najlepiej w ciemności (bez oświetlenia ulic itp)
To zerknij w post #5z tego co mi wiadomo sa 1.3 i 2 .....o 4 pixelozach nie wiemMariusz, a możesz dać obraz live z tej kamery 4mpx?? Chdzi mi w nocy i najlepiej w ciemności (bez oświetlenia ulic itp)
a o merx ci chodzi..ale to juz nie sprzety po 50 netto..To zerknij w post #5z tego co mi wiadomo sa 1.3 i 2 .....o 4 pixelozach nie wiemMariusz, a możesz dać obraz live z tej kamery 4mpx?? Chdzi mi w nocy i najlepiej w ciemności (bez oświetlenia ulic itp)
Wiem 380zł, ale cena też dobraa o merx ci chodzi..ale to juz nie sprzety po 50 netto..To zerknij w post #5z tego co mi wiadomo sa 1.3 i 2 .....o 4 pixelozach nie wiem
dziala jeszcze po zmianie ?Jeszcze jeden plus znalazłem nowego opro: obraz z podglądu przestał wreszcie migotać na żarówkach led