Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Koledzy, prze klikałem neta i nie mogę znaleźć informacji jak połączyć kalendarz outlooka z qnapem webDAV chodzi o to aby z kalendarza mogło korzystać online około 10 osób w firmie dziękuję za podpowiedzi.
Podczepię się do pytania kolegi.
Czy jedynym rozwiązaniem jest postawienie OwnCloud? Czy może jednak jest jakiś serwer CalDav (czy jak to się tam zwie) na Qnapa, który służyłby mi jako scentralizowany kalendarz?
U mnie w biurze korzystamy z google kalendarz a obsługiwany jest przez wtyczkę na windows 10 onecalendar - dosyć sprawnie to działa
problem tylko że nie ma info kto dokonał wpis, bo zalogowani jesteśmy do jednego kalendarza jako jedna osoba.
Instaluje się to na Qnapie. Co do instalacji trzeba sie zapytać kogoś mądrzejszego ode mnie, lub skorzystać z wyszukiwarki. Wiem że przynajmniej dwie osoby to wdrożyły u siebie.