Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Co byłem w stanie to sprawdziłem, takich płyt brak i ogólnie takich modeli było bardzo mało przez co o części też ciężko.
Skontaktowałem się ze wsparciem qnap-a ale rzucili mi tak zaporową cenę że brak słów....
A może ogólnie jest ktoś kto może załatwić jakiś rabat na taką płytę ??
Niestety porażka.
Wymiana zawartości bios, chipsetu i głównego układu zasilania nic nie zmieniła.
Poszukuję cały czas odważnego który spróbuje naprawić tą płytę bo jakoś niezbyt mam ochotę wydać worek pieniędzy na płytę z qnap-a.
Jeżeli znajdziesz jakieś rozwiązanie pisz, może jakoś razem uda się rozwikłać problem.
Dali rabat 40% na płytę refubrished z gwarancją tylko 3 miesiące jeżeli odeśle się do nich urządzenie, zrobią płatną diagnostykę i stwierdzą że tą uszkodzoną płytę dadzą radę naprawić. Suma sumarum wychodzi z odsyłką i diagnostyką prawie na jedno.
P.S
Pytałem o rabaty na forum niestety nikt nie odpowiedział.
Elektronik rozpoczął walkę i w związku z powyższym proszę o kontakt w celu skonfrontowania momentu powstania usterki, może to naprowadzi na znalezienie rozwiązania.
PW nie działa więc albo forum albo podam maila do siebie.
Sprawa załatwiona, wymieniony procesor i jest wszytko w porządku. Siadł fabryczny procesor i3. Tymczasowo włożyłem pożyczonego intela G550. Obecnie przymierzam się do i7