Manager plikow

Dyskusja w 'Udostępnianie plików, folderów i drukarek' rozpoczęta przez użytkownika fragman, 17 Kwiecień 2008.

Ładowanie...
  1. fragman
    Offline

    fragman Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    16:37
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Czy jest jakis odpowiednik web'owego menagera plikow tylko dzislajacy jako aplikacja. Ten webowy jest troche niewygodny.
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 372
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    16:37
    Oceny:
    +1 422 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Pewnie tak :)
    Trzeba byloby sprawdzic. Poszukaj na googlach "php web file manager" i postaw na serwerze Qweb. Jako katalog root ustaw:
    Kod (Text):
    1. /share
    Niestety nie moge Ci wiecej pomoc - nie mam w poblizu TS'a. Bede dopiero po 25 :)
    Sam z czystej ciekawosci sprawdze...
     
  3. fragman
    Offline

    fragman Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    16:37
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Chodzilo mi bardziej o cos w stylu Total commandera tylko z obsluga TS.
     
  4. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 372
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    16:37
    Oceny:
    +1 422 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
  5. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    16:37
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Dlaczego spolszczenie nie działa do tego programu ? Wyskakuje mi błąd ?
    Może ktos zna inne programy tego typu ?

    Dość słabo działa w QNAPie usługa "Pliki przez www" - jak chce coś poprzestawiać ,przeniesć plik do innego folderu to mi wyskakuje błąd na stronie - częściej sie nie udaje jak udaje ;)
    Co z paru minutowej sprawy urasta do godziny !!! Przeniesć parę plikow np.ściągnietych prze Bittorenta do innego folderu co normalnie w sieci domowej trwa moment ,z zewnatrz robi sie spory problem ??
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 372
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    16:37
    Oceny:
    +1 422 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    jesli chcesz znac moja opinie wszystko przenosze recznie
    lacze sie za pomoca PuTTY - mam zainstalowany Optware i MC
    odpalam MC i przenosze katalogi
    najprociej - jak w Total Commanderze :)
     

Poleć tę stronę

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.