MLDonkey i problem z logowaniem

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika czechoj, 29 Listopad 2008.

Ładowanie...
  1. czechoj
    Offline

    czechoj Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    22 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Witam
    hmm zainstalowałem sobie MLDonkey`a i przy próbie uruchomienia przez www wyskakuje komunikat z prośbą o zalogowanie...wpisuję więc możliwe kombinacje i... koniec nie mogę sie zalogować... co jest nie tak?

    EDIT juz sobie poradziłem :)....
     
  2. czechoj
    Offline

    czechoj Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    22 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    ....ale chyba nie do końca... nie mogę zalogowac się do serwerów... wskazujaca adres z plikiem server.met nic nie daje...
    można gdzieś znaleźć coś w rodzaju instrukcji konfiguracji programu?
     
  3. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Też w ten sposób nie mogę sie zalogować ???
    Pyta o hasło i tak dalej ,skąd wziąć to hasło ??? ;(
    Normalne dane do logowania na QNAPa nic nie dają
    Tylko poprzez program mogę nadzorować MLDonkey ???
     
  4. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 032
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +1 339 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    :]
    co tam Panie marynażu slychac? :)
     
  6. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Wgrałem paczkę AjaXplorer i nie mogę sie dostać przez link programu ???
    Żadna strona się nie otwiera . ;(
    Coś musi być uruchomione na QNAPie ??
    Jakieś porty routera przekierowane ?
     
  7. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    AjaXplore.qpkg sie nie otwiera ,mam taki komunikat

    "Wiadomość systemowa

    The requested URL '/AjaXplorer/' was not found on this server.
     
  8. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 032
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    02:52
    Oceny:
    +1 339 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    1) piszesz w zlym temacie...
    2) sprawdz czy wlaczyles serwer Qweb
     

Poleć tę stronę