MLDonkey i problem z logowaniem

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika czechoj, 29 Listopad 2008.

Ładowanie...
  1. czechoj
    Offline

    czechoj Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    22 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Witam
    hmm zainstalowałem sobie MLDonkey`a i przy próbie uruchomienia przez www wyskakuje komunikat z prośbą o zalogowanie...wpisuję więc możliwe kombinacje i... koniec nie mogę sie zalogować... co jest nie tak?

    EDIT juz sobie poradziłem :)....
     
  2. czechoj
    Offline

    czechoj Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    22 Czerwiec 2008
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    ....ale chyba nie do końca... nie mogę zalogowac się do serwerów... wskazujaca adres z plikiem server.met nic nie daje...
    można gdzieś znaleźć coś w rodzaju instrukcji konfiguracji programu?
     
  3. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Też w ten sposób nie mogę sie zalogować ???
    Pyta o hasło i tak dalej ,skąd wziąć to hasło ??? ;(
    Normalne dane do logowania na QNAPa nic nie dają
    Tylko poprzez program mogę nadzorować MLDonkey ???
     
  4. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 372
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +1 422 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    :]
    co tam Panie marynażu slychac? :)
     
  6. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Wgrałem paczkę AjaXplorer i nie mogę sie dostać przez link programu ???
    Żadna strona się nie otwiera . ;(
    Coś musi być uruchomione na QNAPie ??
    Jakieś porty routera przekierowane ?
     
  7. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    AjaXplore.qpkg sie nie otwiera ,mam taki komunikat

    "Wiadomość systemowa

    The requested URL '/AjaXplorer/' was not found on this server.
     
  8. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 372
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    16:58
    Oceny:
    +1 422 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    1) piszesz w zlym temacie...
    2) sprawdz czy wlaczyles serwer Qweb
     

Poleć tę stronę

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.