Rozwiązany plex na ps4

Discussion in 'Przesyłanie mediów (DLNA, iTunes, ...)' started by guffi, Jun 25, 2021.

Loading...
Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. guffi
    Offline

    guffi Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    264
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Chciałem sobie oglądnąć z qnapa na konsoli ps4 z plex video 1080p ale procek obciążony jest 99%, nie wiem dlaczego bo na nvidia shield tv 2019 nie dzieje się nic takiego.
    Wersja oprogramowania 4.5.3.1697 Build 20210611
    Model serwera: QNAP TS-251D
     
  2. pigers
    Online

    pigers "Debbie" - always ask Silas ! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    11,924
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +1,881 / 42 / -24
    Followers:
    8
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    doskonałe pytanie na forum plexa, nie myślisz ??
     
  3. Wezyr
    Offline

    Wezyr Moderator Q's Professional

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    172
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +30 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x51 100 Mbps
    A nie masz w ustawieniach plex na ps4 włączonego transkodowania zamiast odtwarzania zgodnie z oryginalną jakością?
     
  4. guffi
    Offline

    guffi Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    264
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    jak wyłączyłem to to w ogóle nie odtwarzało video, A trzeba po wyłączeniu transkodowania restart qnapa zrobić?
     
  5. pigers
    Online

    pigers "Debbie" - always ask Silas ! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    11,924
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +1,881 / 42 / -24
    Followers:
    8
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    nie, restart tylko samego plexa.
     
  6. guffi
    Offline

    guffi Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    264
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    ok
     
  7. Marinaek
    Offline

    Marinaek Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jul 3, 2021
    Messages:
    9
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Ktoś miał problem z działaniem plexa na ps5? Widzi serwer, ale pokazuje że jest niedostępny.
     
  8. guffi
    Offline

    guffi Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    264
    Local Time:
    12:13 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    wszystko o tym problemie masz na forum plex więc poszukaj tam.
     
Thread Status:
Not open for further replies.