[Problem] phpMyAdmin - brak strony

Dyskusja w 'Serwer WEB i aplikacje (PHP oraz bazy danych SQL)' rozpoczęta przez użytkownika hypnosiss, 22 Wrzesień 2008.

Ładowanie...
  1. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    23:48
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    Serwer Web włączony, MySQL włączone a gdy wchodze w phpMYADMIN to pisze ze nie ma takiej strony. Sprawdzilem na ftpie i nie ma tam zadnego folderu phpmyadmin. No i jeszcze mam problemy z połaczeniem się z innego hosta do bazy ze moj host "is not allowed to connect to this MySQL server". Reinstalowalem baze danych, skasowalem haslo a nawet resetowalem same MySQL i WWW.
     
  2. Grzes978
    Offline

    Grzes978 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    20 Maj 2008
    Wiadomości:
    72
    Miejscowość:
    Bielsko Biała
    Local Time:
    00:48
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209 Pro
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-109/209 Pro 100 Mbps
    pewnie po wgraniu softa zrobiłes inicjalizacje dysku, czy jak tam to jest nazwane i wykasowało phpAdmin jak i joomle w innym pliku

    weż zrób inicjalizacje dysku, wyczyść sobie go ładnie i wgraj soft jeszcze raz, lecz pózniej już nie inicjalizuj dysku, ja też tak zrobiłem i póxniej nie wiedziałem co jest, zrobiłem resoft i gra
     
  3. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    23:48
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    inicializacje dysku czyli (gdzie to sie znajduje)?
    wyczyscic dysk poprzez opcje "Formatuj teraz" w "Konfiguracja urzadzenia" i to usunie rowniez firmware ?
     
  4. martind
    Offline

    martind Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    00:48
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam
    "hypnosiss" poradziłeś sobie ??
    Mam ten sam problem i niewiem jak go ugryś . Siedze juz 3 dzień próbuje .
    Jeśli sobie poradziłeś odpisz w jaki sposób .
    Pozdawiam
     
  5. martind
    Offline

    martind Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    00:48
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    O.K.
    Poradziłem sobie
    :D
    Pozdrawiam
     
  6. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    23:48
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    to napisz nam, bo ja nie miałem czasu się tym zająć :)
     
  7. martind
    Offline

    martind Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    00:48
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0

Poleć tę stronę