Kawa i herbata Problemy z Tapatalk

Dyskusja w 'Hydepark i związane z forum' rozpoczęta przez użytkownika Esc, 9 Październik 2018.

Ładowanie...
Tagi:
  1. Esc
    Offline

    Esc Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    19 Wrzesień 2018
    Wiadomości:
    5
    Miejscowość:
    Krk
    Local Time:
    18:28
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-219P+
    Ethernet:
    null
    TS-219P+ null
    Mam do Was takie pytanie odnośnie Tapatalka. Używam od lat Tapatalk Pro (aktualnie to 8.0 4001331) i kiedy otwieram To forum daje Oś czasu lub Nieprzeczytane to 90% dostaje puste zakładki z napisem Brak wyników. Te owe 10% to od czasu do czasu jednak z jakiegoś powodu zadziała normalnie czyli prawidłowo. Jako ciekawostkę dodam, że kiedy wchodzę na zakładkę np. Oś czasu to jakby na dosłownie sekundę pojawiają i znikają się wyniki.

    Ma ktoś jakiś pomysł na taką przypadłość ?
     
  2. zgoneq
    Offline

    zgoneq System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    16 Sierpień 2015
    Wiadomości:
    112
    Local Time:
    18:28
    Oceny:
    +19 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    Nie znam się, ale podejrzewam że jest to związane z pętlą przekierowań (dział informacje prasowe). Jest jakiś błąd na forum w tym temacie.
     
  3. SzczeMar
    Offline

    SzczeMar Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    24 Maj 2014
    Wiadomości:
    16
    Miejscowość:
    Będzin
    Local Time:
    18:28
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    Mam te same problemy, ktoś już chyba o tym pisał wcześniej.